Indmeldelse

Vigtigt ved opstart

    • Der skal være en forælder (eller anden kontaktperson) med til den første træning.
    • Forælder/kontaktperson skal give kontaktoplysninger til trænerteamet.
    • Nye spillere kan prøvetræne 3 gange inden indmeldelse. Herefter vil det ikke være muligt at træne, før indmeldelse har fundet sted.
    • Efter 3. prøvetræning er støvler og benskinner obligatorisk.


Husk!

Man er selv ansvarlig for, at klubben har  opdaterede kontaktoplysninger (fx mailadresse, mobilnummer m.v.). Langt de fleste af vores informationer udsendes pr. mail - vi skal derfor altid kunne komme i kontakt med dig.


Har du brug for hjælp til indmeldelsen, er du velkommen til at kontakte klubben på mail: kasserer@bufhorsens.dk 


Turneringer for Børn og Ungdom fastlægges for minimum 1 kalenderårgang. De angives med "U" + den øvre alder, som spillerne ikke må have passeret 1. januar det år, hvor turneringsårets starter efterfulgt af Drenge/Piger + sidste cifre i denne årgangs fødselsår – eks. U15 Drenge skal i tuneringsåret 2019 være født imellem 01-01-2004 og 31-12-2004.


I rækker for Drenge Ungdom er det tilladt at benytte piger, der er op til ét år ældre end aldersgrænsen angiver.


Hvis der ikke er nok spillere til en kalenderårgang, så kan årgange lægges sammen, eller der vil blive søgt om dispensation til enkelte spillere, så disse kan rykkes en årgang ned.

 

Udmeldelse

Udmeldelse kræver, at du sender en mail til kasserer@bufhorsens.dk  med oplysninger om barnets navn, adresse og medlemsnummer.


Det er vigtig at udmelding sker i god tid, da kontingentopkrævning kører atomatisk via kluboffice. Udmeling skal ske senest op til d. 15. februar og d. 15. august.